Jubileumzaken

De SKVR was in 1990 een van mijn eerste grote opdrachtgevers. Voor maar liefst een periode van tien jaar heb ik verschillende producten voor de Stichting kunnen vormgeven, met veel plezier. 

Marian van Noort, hoofd PR SKVR 1986-1993, kijkt nog even terug.

"De sfeer van onze kennismaking, ergens begin jaren negentig, staat me nog vrij precies voor ogen. Je was net begonnen als zelfstandig ontwerper en je kwam je portfolio laten zien, via koude acquisitie. Op dat soort verzoeken ging ik niet vaak in, dus ik denk dat er al iets in je brief was dat me aansprak. Van het gesprek herinner ik me dat je een zeer sympathieke en open indruk maakte en van het werk dat ik er vrolijk van werd. Ik had meteen het plan om je in te zetten voor bijzondere opdrachten waarbij enige frivoliteit wenselijk was, naast onze vaste ontwerper die formeler en strenger werk maakte. Volgens mij was Kunstkijken, een project voor Rotterdamse schoolkinderen, je eerste opdracht. De button die je daarvoor maakte had veel succes en het is een van de weinige SKVR-attributen die ik thuis nog heb liggen".

Marian van Noort, hoofd PR SKVR 1986-1993.

 

25 jaar didot design

What's in a name

Didot Design, Cora de Roon, in Rotterdam ontwerpt o.a. folders, logo's, huisstijlen, boeken, kaarten, affiches, tijdschriften, jubileumuitgaven en kunstboeken. Ze heeft een bijzondere interesse voor kunst, cultuur, onderwijs, de oude wijken in Rotterdam, persoonlijke verhalen van mensen en de toepassing van typografie in interieurs. Inhoud verbinden met een grafische vormen is voor haar één van de leukste uitdagingen.

Lees verder

G overlay